Breve

 • Brevskrivningstips

  1. Vær realistisk: Skriv til så mange kvinder som muligt. Ved at skrive til mange kvinder øger du dine chancer for succes! Jo mere attraktiv en kvinde er, jo flere breve vil hun modtage. Så hvis du skriver til de mest attraktive kvinder, er det især vigtigt at skrive til så mange som muligt.

  2. Læg ikke alt for megen vægt på kvindens foto: Nogle får lavet billeder hos en fotograf, hvor de er shinet op til det helt store. Makeup´en sidder perfekt, håret sidder perfekt, og de har det flotteste modetøj på. Andre kommer med knap så flatterende billeder. Billeder som er taget hjemme, eller på ferierejser. Sågar nogle der er taget med mobiltelefonen. Husk det er blot et øjebliksbillede hun sender. Tag dit kørekort og se på dit foto, er det virkelig repræsentativt for, hvordan du ser i dag? Eller forestil dig at du har været hos en modelfotograf i det stiveste puds, hvor han bagefter har retucheret billedet. Pointen er, at kvinden på fotografiet, kan se helt anderledes ud i det virkelige liv, så du skal ikke være for hurtig til at afstå fra at skrive til nogle af de kvinder, hvis billeder du ikke lige bryder dig om i første omgang.

  3. Koncentrer dig om at formidle hvorfor du skriver specielt til hende, og hvad der eventuelt fascinerer dig specielt ved netop hende. Lad være med at starte med at fortælle om, hvad du ejer og hvor højt du sætter dig selv.

  4. Det er ikke rigtigt at det første brev skal være kort og bestå af de allermest nødvendige biografiske informationer. Husk på at smukke kvinder vil få adskillige breve og du skal gøre dit bedste for at få dit brev til at skille sig ud fra mængden ved at være varmt, inspirerende og interessant. Du kan få en kvinde til at føle sig unik, smuk og ønsket ved at skrive et personligt brev fuld af interesse for hende, varmende ord og komplimenter. Gør hvad du kan for at få hende til at føle sig som den eneste ene. Oprigtige og romantiske ord er afgørende for om du fremstår uimodståelig for hende. Tænk på at du ikke skriver en jobansøgning, men et brev til din potentielle eneste ene, som måske bliver dit livs kærlighed.  5. Læs damens oplysninger omhyggeligt. Dette er meget mere vigtigt end billederne. Disse oplysninger er der for en grund. Du spilder både din og damens tid, ved at skrive til en kvinde, som du ved, du vil ikke være forenelig med.

  6. Adresser brevet korrekt: Hvis du vælger at skrive almindelige breve, er det meget vigtigt at adressen er helt korrekt. Vi er vant til at posten nok skal finde den rigtige modtager alligevel, men sådan er det ikke i østeuropa. Er brevet ikke helt korrekt, så smider man det bare væk, eller arkiverer det på et lager et sted.

  7. Russiske adresser og kyrilliske bogstaver: Når du bestiller adresser på russiske eller ukrainske kvinder, kan du hos nogle bureauer også modtage adresserne med kyrilliske bogstaver. Det er ikke en nødvendighed at skrive modtageradressen med kyrilliske bogstaver, men skriver du både på russisk og på engelsk, er dine chancer større for at brevet kommer frem.

  8. Hold styr på din korrespondance: På sider hvor de oversætter dine mails, vil de altid være en ind- og ud-bakke hvor du kan gå tilbage og se dine tidligere mails. Hvis du derimod skriver breve, er det vigtigt at du tager en kopi hver gang du sender et brev, så du har styr på hvad du har skrevet til hvem.

  9. Skriv i et enkelt sprog: Når du skriver til kvinderne er det vigtigt at udtrykke sig klart, og undgå brug af svære ord. Selv om de fleste af de kvinder der oversætter dine mails har et praktisk kendskab til det engelske sprog, kan det være vanskeligt for dem at læse, og dermed opstår der fejl i oversættelsen.Læs også

 • Gode råd

  Gode råd som sikrer dig succes. Vi er klar over at dette muligvis er den første gang, du nogensinde har tænkt på møde en kvinde ved at bruge et datingbureau. Dette afsnit er derfor beregnet til at give dig mulighed for at drage fordel af andres erfaringer. Vi har lavet en liste over forskellige ting, der kan være nyttige i din søgen efter en østeuropæisk kvinde. Selv om du skulle have en vis erfaring i dette, er det aldrig for sent at lære noget nyt. Mere

 • Kvinder

  Hvor finder jeg kvinden i mit liv? Vi kender alle sammen historien om den vestlige forretningsmand, ja, eller sågar den almindelige Ole, der tager over til det store Rusland, og vender tilbage med en langbenet Ljudmila, der udover at være ualmindelig smuk, elegant og manikureret til enhver tid, også passer og plejer sin mand og holder hus som kun de bedste damehåndbøger fra 1930erne kan foreskrive.

  Kvinder som russiske kvinder finder man ikke i Danmark. Rødstrømpebevægelsen og ligerets-forkæmperne har sikret at kvinderne her går i supermarkedet i joggingtøj, mange af dem er overvægtige, de gør ikke noget ud af sig selv til daglig, og samtidig brokker de sig undrende over at danske mænd ikke gider at være galante over for dem. Mere