Gode råd

 • Som sikrer dig succes!

  Vi er klar over at dette muligvis er den første gang, du nogensinde har tænkt på møde en kvinde ved at bruge et datingbureau. Dette afsnit er derfor beregnet til at give dig mulighed for at drage fordel af andres erfaringer. Vi har lavet en liste over forskellige ting, der kan være nyttige i din søgen efter en østeuropæisk kvinde. Selv om du skulle have en vis erfaring i dette, er det aldrig for sent at lære noget nyt.

  1. Send ikke penge! Overalt er der ærlige mennesker, og der er uærlige mennesker. Formålet med din korrespondance er at udvikle et særligt forhold til en fremmed kvinde, ikke at købe en. Vi vil gøre dig opmærksom på, at du kan blive kontaktet af kvinder, der vil bede om penge til det ene eller andet. Hvis du bliver bedt om penge, bør det straks få nogle alarmklokker til at ringe. Husk, at enhver potentiel østeuropæisk kvinde som er værd at overveje, aldrig vil bede om noget materielt, ikke penge, ikke gaver, ikke noget. Normale østeuropæiske kvinder, kunne aldrig drømme om at bede fremmede om noget som helst af finansiel karakter. Det er ganske enkelt i strid med deres kultur. Der vil selvfølgelig altid være nogle dårlige æbler i kurven, men det store flertal af kvinder som ønsker at blive gift med udenlandske mænd, er blot ude efter at finde en god og stabil ægtemand.

  2. Upload (eller send) nogle gode billeder af dig selv, og ikke blot nogle tilfældige billeder. Brug et stykke tid til at tænke over det. For eksempel, hvis du er et udendørs menneske, kunne du vælge at tage et billede mens du er på vandring eller ude at cykle. Pointen er at give kvinderne den bedst mulige præsentation af dig selv.  3. Prøv også at gøre lidt ekstra, for at lade hende vide, at hun er noget særligt. Fortæl noget personligt. Alt for mange skriver det de tror at kvinderne vil høre i brevene. Det er langt bedre at være hudløs ærligt. Det kan godt være at der vil være nogle som så vælger dig fra pga. dine svar, men de ville jo have valgt dig fra alligevel på et senere tidspunkt, hvor sandheden før eller senere kommer frem. Til gengæld vil du have meget større succes med dem som har samme synspunkter som dig, og de vil bare være endnu mere imødekommende, fordi du er ærlig og umiddelbar. Ideen er at forsøge at gøre dine breve anderledes end de andres.

  4. Husk når du skriver dine breve, at disse kvinders modersmål ikke er engelsk. Det betyder ikke, hun ikke vil være i stand til at forstå dit brev, men ved at holde det enkelt, vil du have en langt bedre chance for succes i din kommunikation med hende. Prøv at undgå at bruge fire- eller fem-stavelse ord. I stedet for imponerende hende, vil du sandsynligvis blot forvirre hende.

  5. Prøv at holde de indledende breve spændende og interessante. Du ønsker helt sikkert ikke at diskutere ting som ægteskab, og hvordan jeres børn evt. kommer til at se ud, i dit første brev. Det er bedre at fortælle hende lidt om dig selv, hvor du har været og hvor tit du rejser, og hvilke skoler du har gået på. Skriv lidt om dine interesser, hobbies, hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide. Dybest set bare skrive om ting, som du normalt ville tale om på en første date.  6. Sørg for at stille hende en masse spørgsmål i dine breve. Mennesker kan lide at vide, at andre er interesserede i dem, og deres aktiviteter. Ved at stille spørgsmål om hende, vil hun synes, at du er interesseret i hende som en person, og hun vil straks svare dig.

  7. Du kan finde det nyttigt (og interessant) at lave lidt forskning om det land hun kommer fra. Ikke blot vil det imponere kvinden, men det kan redde dig fra at begå nogle dumme fejl. Du skal altid huske, at denne kvinde er opvokset i en helt anden kultur end vores egen. Det er naturligvis i din bedste interesse at vide så meget som muligt om hendes kultur. Du kan læse mere om dette på siden Kultur.

  8. Skulle du komme til det punkt, hvor du ønsker at besøge kvinden eller flere kvinder som du skriver med, er der flere muligheder. Du kan enten selv rejse af sted og planlægge turen så du besøger en eller flere kvinder. Du kan lade et af de bureauer vi anbefaler, arrangere turen sammen med dig, så sørger de for at du kommer på dates med dem du ønsker. Eller du kan tage på en af de Romance Tour´s som bureauerne arrangerer, hvor du møder i hundredvis af kvinder ved festlige arrangementer. Rejser i udlandet er meget forskellige og kan være meget farligere end indenlandske rejser. Med en Romance Tour er det eneste du behøver at bekymre dig om, at møde de kvinder du er interesseret i, bureauerne tager sig af alle de andre detaljer. Selv om du kun er interesseret i én bestemt kvinde giver det mening at gå med en gruppe alligevel, blot for den støtte du vil modtage. Du ved aldrig hvordan det bliver når du møder kvinden personligt. Hvis det ikke fungerer mellem jer, og du er med en Romance Tour, vil du få andre muligheder for at møde mange andre kvinder.  9. Skulle du komme til det punkt, at du ønsker at blive gift med den kvinde, du har skrevet med, anbefaler vi, at du inviterer hende herop på et turist visa, for at I kan bo sammen et par måneder, før I tager skridtet fuldt ud. I kan i den periode kontakte en velrenommeret advokat, der er specialiseret i familiesammenføring. Vi har her på siden ganske overfladisk informeret om immigrationslove og forskellige visa, men disse oplysninger er kun tænkt som en introduktion til emnet, og bør suppleres med en advokat, der har specialiseret sig i dette område.

  10. Den sidste og måske vigtigste ting af alle, er at være tålmodig. Tænk et øjeblik, hvor længe du har ledt efter den perfekte livspartner: ti, tyve, måske tredive år? Dette er en vigtig proces, og resultaterne af de beslutninger du foretager, vil være vidtrækkende og langvarige. Tag dig tid til at korrespondere med mange forskellige kvinder før du begynder at forpligte dig til én specielt. Et af de centrale elementer på alle bureauernes sider er, at de løbende opdateres med nye kvinder, og dermed dagligt giver dig nye valgmuligheder. Dette er formentlig en af de vigtigste beslutninger, du nogensinde kommer til at gøre, så du skal være tålmodig, være grundig, og mest af alt, husk at nyde processen.Læs også

 • Kvinder

  Hvor finder jeg kvinden i mit liv? Vi kender alle sammen historien om den vestlige forretningsmand, ja, eller sågar den almindelige Ole, der tager over til det store Rusland, og vender tilbage med en langbenet Ljudmila, der udover at være ualmindelig smuk, elegant og manikureret til enhver tid, også passer og plejer sin mand og holder hus som kun de bedste damehåndbøger fra 1930erne kan foreskrive.

  Kvinder som russiske kvinder finder man ikke i Danmark. Rødstrømpebevægelsen og ligerets-forkæmperne har sikret at kvinderne her går i supermarkedet i joggingtøj, mange af dem er overvægtige, de gør ikke noget ud af sig selv til daglig, og samtidig brokker de sig undrende over at danske mænd ikke gider at være galante over for dem. Mere

 • Kultur

  Der er stor kulturforskel Det første man skal gøre sig klart er, at en kvinde fra østeuropa er vokset op med en kultur som er væsentlig anderledes end den vi har i vesteuropa. Den nemmeste måde at forstå forskellen er, hvis du forestiller dig at man tager en kvinde fra 1950´erne eller 60´erne, og flytter hende op i vores tid. Så har du et meget godt billede af hvordan en østeuropæisk kvinde er. De moralbegreber, værdinormer, manerer osv. som vi havde i 50 og 60´erne. Det er dem de har derovre endnu. Mere