Kultur

 • Der er stor kulturforskel

  Det første man skal gøre sig klart er, at en kvinde fra østeuropa er vokset op med en kultur som er væsentlig anderledes end den vi har i vesteuropa. Den nemmeste måde at forstå forskellen er, hvis du forestiller dig at man tager en kvinde fra 1950´erne eller 60´erne, og flytter hende op i vores tid. Så har du et meget godt billede af hvordan en østeuropæisk kvinde er. De moralbegreber, værdinormer, manerer osv. som vi havde i 50 og 60´erne. Det er dem de har derovre endnu.

  Lad mig komme med nogle eksempler for at tydeliggøre det.

  Man siger "De" til hinanden. Det er kun internt i familien mellem voksne at man siger "du". I mange familier siger selv børnene "De" til deres forældre. (Det skal dog bemærkes: Det er begyndt at blive moderne at sige "du" til hinanden mellem de unge)

  Man opdrager børnene til gammeldags galanthed. Dvs. de unge mænd bliver opdraget til at holde døren for damerne, til at række hånden frem og hjælpe damerne ned fra bussen, til at rejse sig så damerne kan sidde ned osv. Kommer man ind på et diskotek vil man aldrig se mænd sidde ned hvis der er så meget som én kvinde der står op. Man giver naturligvis pladsen til hende.

  Kommer man gående med en dame og der er noget der skal bæres, vil man aldrig se damen bære noget. Hun skal kun bære sin dametaske, alt andet bærer manden. Uanset om det er kufferter, gaver, pakker eller bæreposer. Den slags er mandens job. Og selvom han slæber poser og pakker til op over begge ører, vil man stadig se ham gå hen og holde døren for damen, så hun kan gå ind først.

  Find your Russian Lady

  Sådan er der utallige eksempler på forskellen mellem at have en kæreste/kone fra vesteuropa, og én fra østeuropa.

  En anden markant forskel er aldersforskellen. Rent generelt ønsker russiske kvinder mænd, som er ældre end sig selv. De mener at en ældre ledsager forstår dem bedre, er bedre i stand til at sætte pris på sin kone og støtte hende, også moralsk. Russiske kvinder bliver hurtigere voksne end russiske mænd. Ved 18 - 20 års alderen er russiske kvinder klar til at møde udfordringen med at skabe en familie og få børn. De føler sig derfor mere tryg med en mand, som er mindst 5-10 år ældre. De er meget modne af deres alder og foretrækker at gifte sig med en seriøs, stabil mand ofte endda 10-20 år ældre end dem selv fordi alder for dem betyder modenhed, visdom, succes og evne til at tage sig godt af en kone og børn.

  Det er blandt andet derfor russiske kvinder er så populære, alder betyder ikke noget for dem. Generelt foretrækker kvinder under 20 mænd mellem 25-35, kvinder på 21-26 foretrækker mænd på 30-45, kvinder på 27-32 søger oftest mænd mellem 36-55. Dette er tilnærmelsesvis men varierer selvfølgelig fra pige til pige. Der er nogle kvinder der aldersmæssigt søger mænd med højest 5 års forskel. Men dette kan alt sammen læses i kvindernes profiler. Hvis alder ikke er nævnt i deres profil, er det fordi det ikke spiller nogen rolle for hende overhovedet.

  Russian Brides

  Hvorfor har disse smukke kvinder lyst til at forlade deres hjem og rejse til et andet land?
  Hver kvinde har hvert sit svar på dette spørgsmål. Nogle leder efter romantisk kærlighed og er overbevist om at deres eneste ene kan være hvor som helst i verden. Andre har ikke fundet en god mand i deres eget land, er evt. blevet svigtet af russiske mænd og søger for en seriøs, ansvarlig og kærlig mand fra et andet land. Generelt søger disse kvinder et stabilt liv for deres fremtidige børn i et land med gode værdier og sikkerhed. Det vigtigste for dem er at finde en ansvarlig, venlig og loyal mand at starte en god solid familie sammen med og hvis de ikke kan finde en sådan mand i Rusland, leder de udenlands. Åbne grænser og internet giver dem fantastiske muligheder for at finde den eneste ene ude i verden.

  Disse kvinder søger udenlandske mænd af forskellige årsager. Ifølge statistikkerne er der generelt mangel på Russiske mænd. Alkoholisme er et problem for mange russiske mænd og det betyder ofte, at de ikke er i stand til at opretholde en solid og lykkelig familie. Dårlige økonomiske forhold gør det samtidig svært for russiske mænd at forsørge en familie. Russiske kvinder er tiltrukket af vestlige mænd fordi de ser dem som optimistiske, raske, ansvarlige, sofistikerede og stabile, og dette repræsenterer alt det russiske mænd ikke er. På grund af sundhedsmæssige problemer ser russiske mænd 10-15 år ældre ud end mænd fra vesten og deres gennemsnitslevealder er også kortere.

  Russiske kvinder er generelt meget smukke. Et besøg til Rusland eller Ukraine er uforglemmeligt. Du tror simpelthen ikke dine egne øjne når du går på gaden: Tusinder af smukke kvinder med fantastiske former klædt i lækkert modetøj. Kan det virkelig være sandt? Besøg Rusland og oplev det selv! Efter utallige ture til Rusland kan vi med sikkerhed sige at russiske kvinder er usædvanlig smukke og helt bestemt den ægte vare.

  Find your russian bride

  De fleste kvinder er oprigtige. De er ikke blot på udkig efter en nem måde at komme ud af landet på. Russiske kvinder søger venlige og støttende mænd. De som ikke har kunnet finde en tilfredsstillende russisk mand, benytter sig af muligheden for at udforske hele verden og forbedre deres chancer for at finde den helt specielle person vi alle leder efter.

  De leder ikke kun efter rige mænd. Russiske kvinder er ikke fattige og har ikke skyhøje forventninger til forhold. Det de søger, er mænd der kan forsørge en familie og give deres børn en tryg og bekvem fremtid. Russiske kvinders højeste prioritet er, at finde ægte kærlighed og skabe hjemlig hygge med deres bedre halvdel. Derfor er rigdom ikke vigtigt. Det vigtige er ansvarlighed, pålidelighed og et varmt hjerte.

  Det er heller ikke vigtigt for dem hvordan du ser ud. For de fleste mænd er udseende og ungdom vigtige faktorer i udvælgelsen af en partner for livet. For kvinder er der andre ting der betyder mere: Modenhed, stabilitet, intelligens og evne til at forsørge og beskytte familien. Disse kvaliteter er topprioriteter for russiske kvinder frem for udseende. De vægter indre frem for ydre skønhed. Et varmt, trygt forhold er afgørende for russiske kvinder for at skabe en lykkelig familie og det ydre er højest en sidegevinst. Hvis en pige søger en fysisk attraktiv mand nævner hun det oftest i sit brev, men det er yderst sjældent det er tilfældet.

  Mange tænker også: Hvor stor er chancen for at blive gift med en pige, som arbejder i en attraktiv profession som f.eks. doktor eller model?
  Det er som med alle andre kvinder: Hvor meget kærlighed, hengivenhed, omsorg og forståelse har du at byde på? Doktorer og modeller modtager mange flere breve end piger med andre professioner, men som de fleste, vil de bare føle sig elskede og unikke. Send hende et interessant brev, vær anderledes, vis din utvivlsomme interesse, få hende til at føle sig smuk og ønsket, og hun vil helt sikkert svare tilbage.


Læs også

 • Gode råd

  Gode råd som sikrer dig succes. Vi er klar over at dette muligvis er den første gang, du nogensinde har tænkt på møde en kvinde ved at bruge et datingbureau. Dette afsnit er derfor beregnet til at give dig mulighed for at drage fordel af andres erfaringer. Vi har lavet en liste over forskellige ting, der kan være nyttige i din søgen efter en østeuropæisk kvinde. Selv om du skulle have en vis erfaring i dette, er det aldrig for sent at lære noget nyt. Mere

 • Kvinder

  Hvor finder jeg kvinden i mit liv? Vi kender alle sammen historien om den vestlige forretningsmand, ja, eller sågar den almindelige Ole, der tager over til det store Rusland, og vender tilbage med en langbenet Ljudmila, der udover at være ualmindelig smuk, elegant og manikureret til enhver tid, også passer og plejer sin mand og holder hus som kun de bedste damehåndbøger fra 1930erne kan foreskrive.

  Kvinder som russiske kvinder finder man ikke i Danmark. Rødstrømpebevægelsen og ligerets-forkæmperne har sikret at kvinderne her går i supermarkedet i joggingtøj, mange af dem er overvægtige, de gør ikke noget ud af sig selv til daglig, og samtidig brokker de sig undrende over at danske mænd ikke gider at være galante over for dem. Mere