Kvinder

 • Hvor finder jeg kvinden i mit liv?

  russian brides

  Når man begynder at søge efter østeuropæiske kvinder på internettet, vil man opdage at der er et væld af sider som alle fortæller at netop deres side er den bedste.

  For at gøre det mere enkelt, vil vi starte med at dele dem op i tre hovedgrupper:

  1. Sider hvor man tilbyder en korrespondance-service. Ofte forbundet med et tilbud om at oversætte brevene til og fra hendes sprog.

  2. Sider hvor du kan købe kvindens adresse og/eller e-mail

  3. Sider hvor kvinderne selv kan gå ind og oprette deres profiler, f.eks. fra en hjemme-pc.

  Vi anbefaler klart at du bruger den første, nummer 2 kan bruges i nogle tilfælde, og nummer 3 skal man helt holde sig fra.

  Først er det vigtigt at forstå hvordan disse sider fungerer.

  I Rusland, Ukraine, Hvide Rusland osv. er der mange små lokale kontaktbureauer. Især i de store byer. Her går kvinderne ind, får oprettet en profil, får hjælp til at tage billeder, bliver kontaktet hvis der er kommet mail til dem, og vigtigst af alt; de bliver kontrolleret, så man sikrer at det virkelig er dem som der bliver vist på billederne. Disse lokale kontaktbureauer har derefter kontakt til store internetbureauer, som sætter profilerne på deres sider. Disse samler profiler fra mange forskellige steder, og derfor kan de reklamere med, at de har 30-, 40- eller sågar 50.000 profiler at vælge imellem.

  Flere af de lokale kontaktbureauer har kontakt med mere end ét internetbureau. Dermed øger de chancen for at kvinderne får fundet en mand i udlandet. (Samtidig med at de øger deres egen indtjening) Så derfor kan du godt se den samme kvinde dukke op på flere forskellige sider.

  En anden stor fordel er, at de tilbyder at oversætte brevene mellem jer. Det er en meget lille procentdel af de østeuropæiske kvinder som taler, endsige skriver, godt engelsk. Ved at brevene bliver oversat, får du mulighed for at komme i kontakt med langt flere kvinder, end hvis du selv skulle skrive til dem direkte. Russian Brides

  Sammenligner man det med gruppe nr. to, hvor du kan købe kvindens adresse og/eller e-mail, står valget klart. Her er alt overladt til dig selv. Du skal selv sørge for den indledende og opfølgende kontakt. Der er ofte ingen, eller meget lidt service. Hvis dit engelsk ikke er helt perfekt, risikerer du mange misforståelser, fordi hendes ofte er endnu dårligere end dit.

  Lad mig forklare det meget enkelt: Hvis en kvinde har besluttet sig for at hun vil flytte til udlandet, lægger hun ikke alle sine æg i én kurv. Hun melder sig selvfølgelig til alle de steder hun har mulighed for. Forestil dig nu at hun får en mail direkte fra dig på sin egen e-mailadresse. Denne mail har hun måske lidt svært ved at forstå, og hun har måske endnu sværere ved at skulle skrive en tilbage på engelsk. Samtidig ringer de fra det lokale kontaktbureau, og siger at der ligger en mail klar til hende som de har oversat til hendes sprog. Når hun går derned for at svare. Skriver hun på sit sprog, og det bliver så oversat til engelsk for hende, inden det bliver afsendt. Hvilken løsning tror du hun vælger?

  I gruppe nr. to findes der også mulighed for at du kan købe kvindens adresse, så du kan skrive alm. brev til hende. Her skal du være meget tålmodig. I nogle regioner kan posten være op til seks uger om at komme frem (hvis den kommer frem). Det behøver vist ikke nogen nærmere forklaring om hvorfor.

  Der er selvfølgelig også fordele ved gruppe nr. 2. Som regel er det billigere, da du kun skal købe hendes e-mail/adresse én gang. Du slipper for at skulle betale for hvert brev. For at opsummere: Du skal kun vælge gruppe 2 hvis du er meget god til engelsk, og du er sikker på at hende du skriver med også er meget god.

  Den 3. gruppe skal du holde dig fra. Her er der ingen garanti for at hende du tror du skriver med, også virkelig er den hun foregiver at være. I virkeligheden kan det være en mand, som kun er interesseret i at lokke penge ud af dig.Anbefalelsesværdige sider

 • Vi har her sat nogle link ind til sider vi kan anbefale. Både fra gruppe et og to, så er valget dit:

 • Anastasiadate

  Anastasiadate er en af de største og ældste på markedet. De har et meget stort netværk i Rusland, Ukraine og flere andre land. De er meget seriøse, og du kan bl.a chatte online med kvinderne.


 • Allsinglerussiangirls

  allsinglerussiangirls er en side hvor du betaler for et medlemskab. Som medlem kan du skrive til alle de kvinder du har lyst til. Du betaler altså ikke for hvert brev.


 • Loveme

  Loveme er kendt for at arrangere rejser til både Rusland og Ukraine, hvor du har mulighed for at møde flere hundrede kvinder til forskellige selskabelige events.